Rådsmøde 22-03-2013

Referat FNI– FU-møde 22. marts 2013 Link Grafik

Til stede:
Anne Jellum (ref), Jesper Wittenburg ), Karina Hoffmann, Kirsten Hoel, Knud Larsen, Lars Jepsen-Sølvhøj, Michael Tøgersen, Niels Elberling, Peter Kyster. Afbud fra Kirsten Hoel

1. Status på aktiviteter
Lars fortæller om badeanstalt/havnebassin. De er 7 + 2 i arbejdsgruppen. Navne ønskes på deltagere i gruppen, sendes til Karina. Første møde er afholdt hos Mangor & Nagel. De er nået til tmu teknikudvalgets møder. Jacques Duelund Mortensen er rigtig god at have med. Der kører 2 sideløbende projekter. Havnebassin med havne bad og badeanstalten ved fjorden. Der er i øjeblikket ingen begrænsninger. Det skal være så godt så folk kommer langvejs fra. Der mødes ingen modstand nogen steder fra. Status er længere fremme end forventet. FNI giver god adgang. Vi har godt vand. Gruppen er positiv. Super godt arbejde.
Knud mener det kan være farligt at knop skyde i havnen. Skal man noget i havnen skal det være med helikopter syn. Niels hvis vi kun går efter at gøre noget når der er en samlet plan, så vil der ikke ske noget.
Knud molehovedet er forkert i havnen. Hvis der skal gøres noget – så skal molehovedet evt. ændres da der er for meget vind i havnen.
Jesper byttemarked. Har haft møde med Lama Juma. Hun er meget begejstret. Hun har nu set Torvet og Valhal. Hun mener Valhal er bedst til formålet, da der er gode muligheder for parkering, cafe mm. El-værket er for svært at komme til. Torvet er udendørs og det mest centrale sted. Tidspunktet kunne være i maj, men det ville ligge godt enten i forbindelse med For Fulde Sejl eller Frederikssund Festival. Lama vil rigtig gerne være med. Der er et lignende marked i Vanløse by den 12. maj. Højagergård har et cirkus telt der kan lånes for en billig penge – så kunne det være i Bløden. Cirkus teltet kan bruges til andet efter byttedagen. Hvis det skal være i Bløden – skal vi søge om tilladelse. Dette skal i øvrigt gøres ved alle kommunens åbne pladser. Er der flere arrangementer samme dag, samme sted – bliver der trukket lod. Knud taler med Frederikssund Festival om at lægge det sammen med dem, altså lørdag den 3. august.. Jesper søger om tilladelse til Bløden. Peter kontakter Højagergaard om at låne cirkusteltet.
Niels holder Street Art i forbindelse med Frederikssund Festival i starten af august. Niels har været i Rudkøbing, hvor der har været Street Art. Rudkøbing havde også en gågade der var blevet meget stille. Det var en sjov og flot oplevelse. Temaet kunne være Sommer/livsglæde/musik. Den enkelte kunstner må selv finde ud af hvor i gågaden de vil være. Hver står for egen oprydning. Niels står for at søge tilladelser. Den godkendte plan skal være klar inden 1. juni. Niels har solgt ideen til Inge Prier som bærer den til Fjordkunstnerne. Michael informerer Handelsudvalget om planen. Vi kunne evt. koble Havenissen/Trine fra Akacie blomster på, som evt. kunne bruge Torvet. Som udgangspunkt skal det være Fjordkunstnerne.
Peter Flaglaug. Vi ved nu hvor flagene er, men vi kender ikke tilstanden på dem. Der et to muligheder. Enten at spørge kommunen om de vil give et bidrag, mod nogle gratis flagdage. Eller at alle betaler for at låne dem.
Det er kun flag for Frederikssund. Vi kan sagtens skaffe bemanding. Carsten Pontopidan. Peter kontakter Alex for at se flagene, som ligger i Skibby. Når vi har set flagene skriver Jesper et brev til Ejvind Mortensen for tilladelse/brug af flagene. Opbevaring kan evt. være hos 3-Byg.
Karina har kontakt med Michael fra Lokalavisen. Ved dialogmødet var der efterspørgsel efter et fælles markedsføring for alle foreninger om hvad der foregår. Michael vil gerne være med. Karina har vist ham rundt i byen og fortalt om elektroniske tavler. Plan og udvikling siger kør videre med projektet. De skal ud på en ny tur for at se hvor display kan ses. Karina har møde igen mandag den 25. marts, om indstik til lokalavisen med information. Svar på skøjtebane kommer i april. Derefter skal der afleveres plan inden december 2013.

2. Eventuelt Den 22. august står Peter for fest for udviklingshæmmede. Teltet er ledigt bagefter og kan lånes. Peter Kock fra håndbold har spurgt efter ideer til fagenes fest. Jesper/Peter tager den.
Jesper fortæller at i Halsnæs har de foreningsdag.
Knud Fjord athlon. Jesper og Knud skal holde et koordinerende møde. Frs. For Fulde Sejl. Evt. at kontakte Triatlon klubben.
Michael. Der er 21 betalende.
Anne ajourfører medlemsliste. Michael udarbejder rykker. Hjemmesiden er oppe og er meget flot.
Næste møde er fredag den 19. april hos Link Grafik kl. 7.30. Peter Kyster tager morgenmad med.
Karina, Jesper og Anne holder møde den 8. april kl. 17.00 vedr. arbejdsgang omkring dagsorden/referat.
Vi arbejder på et FNI rådsmøde i uge 20. Tilbagemeldinger om dato ønskes.

Skriv et svar

Vi anvender cookies for at måle antallet af besøg på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det  Læs mere