Havnebad

Kultur- og havnebadet bliver indviet søndag den 2. juni kl. 12.00. Alle er velkomne.

Sommerbadning, vinterbadning, undervisning og arrangementer.  Hensigten er, at det kommende Frederikssund Havnebad skal kunne bruges til lidt af det hele.

Der er blevet valgt et design-vinderprojekt, der er tegnet af Christensen og Co. Arkitekter A/S (CCO), Moe A/S og Marianne Levinsen Landskab.

Der var i alt 17 forskellige bud på, hvordan det kommende havnebad kunne designes, men det var en enig bedømmelseskomité, der pegede på den endelige vinder.

– Det bliver et flot Kultur- og Havnebad, der løser de funktioner, som Frederikssund Ny Initiativråd og Frederikssund Kommune ønsker i et havnebad, siger John Schmidt Andersen, Venstre, borgmester i Frederikssund Kommune, i en pressemeddelelse. Han uddyber, at havnebadet vil blive flot indpasset i naturen og nærområdet, alt imens det giver optimale rammer for vinterbadning og byen et nyt mødested.

Det bliver et bæredygtigt bad

Kultur- og Havnebadet får form som en cirkel, der flyder på fjorden. Alle materialer er bæredygtige, og træet vil med tiden ændre sig, så det får en farve, der minder om sølv.
Havnebadet kommer til at rumme en lang række faciliteter såsom et badebassin, et svømmebassin, solterasser, udsigtplatform, depotrum og rørebassiner med krabber og andre havdyr.

Vinterbaderne kan ligeledes glæde sig over, at der bliver en terasse direkte ud til fjorden, hvorfra man kan springe i vandet og bagefter skynde sig ind i en sauna og få varmen.

– Vi glæder os til at samarbejde med Frederikssund Kommune om et havnebad, der både er smukt og funktionelt for vinterbaderen og de mange sommergæster, udtaler Michael Christensen, der er kreativ direktør og grundlægger af Christensen og Co. Arkitekter.

Historisk badeanstalt

Vi anvender cookies for at måle antallet af besøg på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det  Læs mere