Til stede:
Anne Jellum kl. 16.45 (ref.), Jesper Wittenburg , Karina Hoffmann, Kirsten Hoel, Knud Larsen, Lars Jepsen-Sølvhøj, Michael Tøgersen, Peter Kyster og Kirsten Hoel, Afbud fra Niels Elberling.

1. Rådsmøde den 27. maj 2013, Kalvøen.
Case Flaglaug Komunikation mellem medlemmer.
Status på aktiviteter. Billeder. Hver tovholder fortæller kort. Jesper taler med Inger Prier om Street art. Database
Eventuelt/spørgsmål til styregruppen.
Nye ideer?

2. Hvordan skiller vi politik og projekter ad. Eks. Fioma. Vi afventer Byg det op! 17. maj offentliggøres de 8 mulige vinderprojekter. Peter og Karina taler med Karen, hvis Fioma går videre. Jesper laver en aftale om at vi får set Fioma. Hvis vi har mavefornemmelser for politisk eller kommerciel dagsorden, skal vi lige vende det i rådet.

3. Status på aktiviteter (kort)

Flaglaug
Er etableret. Fem stjerner. Styregruppen kan trække sig nu.
Havnebassin Efter sommerferien skal der besluttes hvem der tager sig af Havnebad og hvem der tager sig af badeanstalt. Badevandet og vandet i havnen er fint.

Skøjtebane
Kirsten. Naturlig skøjtebane i Ådalen anlagt af kommunen. Initiativrådet er interesseret i at danne liv om skøjtebanen. Evt. kan produktionsskolen bygge skur til skøjteudlejning. Næste møde i juni. Frivillig skøjtelaug? Lys på banen.

Børneloppemarked
Der er skaffet masser af mennesker til at være med. Produktionsskolen med bolchekogning og kostumer. Børnedukketeater. Ferrarier. Alle butikker er informeret. 12 halmballer leveres og afhentes gratis. Spejderne kommer med bål. Musikskolen går march. Udfordring med FETC, FNI vil gerne nævnes i annoncen. Det er fremover godkendt af Peter Bo.

Kvartalsmagasin med lokalavisen
Karina. Kultur profilering. Sendes rundt.

Streetart
Møde med Inger Prier. Fioma duer ikke. Evt. Frederiksborgvej 18. Gl. SFO.

Byttemarked
Sælge kaffe, the og vand. Må vi sælge kage? Mail fra Charlotte om byttemarked i Vanløse. Der skal søges 6 uger før om folk der vil deltage. I stedet for bløden skal det foregå fra torvet og mod Østergade. Evt. låne det gamle Tøj & Sko, hvis dårligt vejr. Annoncering via Facebook.

Overdækning ved vandkunsten
Jesper. Indsendt til Byg det op.

Andre?

4. Eventuelt.

Related Posts

Skriv et svar

Vi anvender cookies for at måle antallet af besøg på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det  Læs mere