Stiftende Generalforsamling 05-02-2013

1. Velkommen Karina byder velkommen. Jesper fortæller om grundtanken i FNI. Bydysten var et godt eksempel på hvordan foreninger kan arbejde sammen. Det er grundtanken at vi skal arbejde sammen. Det gl. initiativråd er fra oktober 1951 indtil 2004, det hedder Frederikssund Vikingespil i dag. Nu prøver vi igen. Vi skaber 60 år mere.

2. Valg af dirigent – Ole Find Jensen

3. Vedtægter
a. Gennemgang af det samlede fremlagte vedtægtsforslag
b. Ændringsforslag Erik siger mange tak for gennemarbejdet forslag, bemærkning paragraf 4. Ønsker løbende status/orientering for igangværende aktiviteter. Karsten Pontoppidan forslår valg af revisor paragraf 7 stk.2 Erik spørger om hvem er valgbar? Er det som enkeltmedlemmer? Jesper siger ja.
c. Godkendelse af vedtægterne – Endelig godkendelse.
d. Endelig tilmelding som medlem. Der tilmeldte sig 37 personer.

4. Kontingentfastsættelse (Der forslås et kontingent på kr. 200,- årligt) Vedtaget

5. Valg til FU
Rådsleder – vælges for 2 år: Karina Hoffmann
Rådskasserer – vælges for 1 år: Michael Tøgersen
3 (tre) FU-medlemmer – vælges for 2 år. Niels Elberling, Lars Jepsen-Sølvhøj, Jesper Wittenburg
4 (fire) FU-medlemmer – vælges for 1 år. Kirsten Hoel, Anne Jellum, Knud Larsen, Peter Kyster
1 (en) suppleant – vælges for 1 år. Jørgen Waldorff
2 revisorer Christian Brangstrup og Jan Mølgaard
1 revisorsuppleant Jesper Falk

6. Eventuelt
Tak til alle – Karina fortæller om skøjtebaneprojekt. – Erik vil gerne skabe en rigtig god børnelegeplads. – Knud fortæller om at støtte de eksisterende aktiviteter og Fjordathlon, det handler om at se sin fjord i forbindelse med Frederikssund. – Hjemmeside www.initiativraadet.dk bliver bygget op. – Flaglaug er i gang, der er flaglaug ved tippen. – Ida Trier vil gerne skabe liv i gågaden med parisisk stemning – Kunst

Related Posts

Skriv et svar

Vi anvender cookies for at måle antallet af besøg på vores website. Hvis du fortsætter med at bruge dette site vil vi antage at du er indforstået med det  Læs mere